VINDY NAPPVARSLER BLANK

VINDY  NAPPVARSLER BLANK
  • Klikk for å forstørre
  • Klikk for å forstørre

49.00


Produkt informasjon
Spesifikasjon

VINDY
NAPPVARSLER MED VINDFLAGG 3 STK. FØLGER MED

Vindnappvarsler med godt synlig tupp til ørret og røyefiske. Nappvarsler laget som spiralfjær brukes når du fisker med lys, blink, eller en liten pimpel (altså litt tyngre enn bare mormyshka). Nå kan du også bruke denne løsningen til ståsnøre hvor vinden sørger for at agnet beveger seg. Spiralfjæren er laget av materiale som er robust, og som tåler å bøyes i alle retninger uten å ta skade eller ha minne. En elastisk orange formet tupp som synes godt på lang avstand. Materialet i nappvarsleren beholder sine gode egenskaper selv i sterk kulde.

Nappvarsleren kan brukes som den er eller sammen med et lite "seil" som kan festes på nappbarsleren når det blåser på isen. Setter du da opp stikka som ståsnøre, og vinden får tak i seilet vil den kunne fiske av seg selv.
Vinden vil blåse på seilet som igjen vil sørge for at nappvarsleren bøyer seg og overfører bevegelse til agnet. Å sette opp stikka på riktig måte slik at vinden får tak er viktig. Du vil se at nappvarsleren beverer seg opp og ned når vinden tar tak. Hvis det er lite vind kan du feste en ballong til nappvarsleren som gir samme effekt.

Lengde nappvarsler ca.120mm
Diameter spiral 40mm.

VEKTOMRÅDE
Farge på silikonholder til spiralfjær angir vektklasse den passer for
Grønn 2-8gr.
Svart 5-12gr.
Transparent 9-18g

VINDSEIL
Når vinteren kommer blir fisken mindre aktiv og bevegelse i agnet øker fangstevnen. Å holde agnet i konstant bevegelse begrenser deg gjerne til å fiske med en stikke. Hvis du setter at seil på nappvarsleren vil du hvis det blåser få bevegelse på agnet. Dette gjør bevegelsen autimatisk og du kan kontrollere flere stenger, noe som øker fangstevnen. Bruk riktig flag til riktig vektklasse på nappvarsleren.
S- seil passer nappvarsler når mye vind.
M - seil passer nappvarsler når middels vind.
L- seil passer nappvarsler når lite vind.

Du kan også eksprementere med foskjelllige typer seil (S,M og L) til din type fiske. lag gjerne dine egne seil og send in bilde så legger vi dette ut.
Du kan også feste en liten balong til nappvarsleren.Produkt kodeIS-E1463
TilstandNy
Vekt0.05kg

Dette feltet er påkrevd.
Topp

eCommerce by CubeCart